n

Werkplaats

Autobedrijf Knobbout heeft een ruime goed uitgeruste werkplaats. Wij kunnen het onderhoud en reparatie voor alle merken en modellen verzorgen met behoud van eventuele fabrieksgarantie.

Kwaliteit en zekerheid voor een eerlijke prijs

De werkzaamheden in de werkplaats van Autobedrijf Knobbout worden uitgevoerd door ervaren monteurs. Om op de hoogte te blijven van de modernste techniek en elektronica wordt er zonodig geschoold. Alle werkzaamheden en leveringen zijn volgens de BOVAG standaard garantie bepalingen. Indien u van te voren een prijsopgave wenst is dit uiteraard mogelijk. Bij het maken van de afspraak moet u dit dan even kenbaar maken. Ook willen wij desgewenst de vervangende onderdelen voor u bewaren.

Jong- en oldtimers

Wij onderhouden zowel jonge auto’s als oldtimers. Wij hebben hiervoor ervaren monteurs en het juiste gereedschap in huis. Wij hebben moderne test- en diagnoseapparatuur in huis voor de nieuwe auto’s, maar wij zijn ook nog in het bezit van speciaal gereedschap wat nodig is om uw oude Citroen te kunnen repareren.

Vervangend vervoer

Heeft u behoefte aan vervangend vervoer? Geen probleem. U kunt bij ons gebruik maken van onze GRATIS leenautoservice; u als klant betaalt enkel de brandstof. Reserveren is wel gewenst. Desgewenst kunt u bij ons ook gebruik maken van onze gratis leenfiets.