n

Onderhoud

Voor het onderhoud aan uw auto bent u bij ons op het juiste adres, of het nu gaat om een nieuwe moderne auto, camper of een oldtimer.
Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. De kans op pech onderweg wordt hiermee aanzienlijk verkleind.

Door uw auto minimaal 1x per jaar na te laten kijken zorgt u er voor dat de conditie van de auto goed blijft. Dit kan dure en grote reparaties voorkomen. Het is bij jonge auto’s na 2005 wel zo dat ze niet ieder jaar APK gekeurd hoeven te worden. Bij benzine auto’s is de eerste APK na 4 jaar (voor vervaldatum), daarna twee keer na 2 jaar (voor vervaldatum), daarna moet de auto elk jaar APK gekeurd worden. Bij diesel en LPG auto’s is alleen de eerste APK na 3 jaar (voor vervaldatum), daarna moet de auto elk jaar APK gekeurd worden. Ondanks dat de auto niet elk jaar meer hoeft te komen voor de APK keuring, is het wel zeer belangrijk om uw auto 1x per jaar na te laten kijken voor onderhoud en/of extra controle voor het behoud van uw auto en uw eigen veiligheid.

Is uw auto bij ons voor onderhoud, dan kunt u gratis gebruik maken van onze leenauto’s (u betaalt alleen de brandstof). Ook staat er altijd een leenfiets voor u klaar. Het is wel belangrijk dat wij van te voren weten of u gebruik wilt maken van onze service (leenauto of leenfiets) zodat wij deze voor u kunnen reserveren.

Wanneer wij uw zomer- en/of winterbanden mogen wisselen bestaat de mogelijkheid om ze bij ons op te laten slaan.

Het huren van een bagage-/skibox, allesdragers en sneeuwkettingen is bij ons voor de meeste auto’s ook mogelijk.