n

Diensten

Gebruikte onderdelen

Waarom een duur nieuw onderdeel kopen als er een voordelig, gebruikt onderdeel voorhanden is?

Autobedrijf Knobbout heeft voor bijna elk model Citroen gebruikte auto-onderdelen op voorraad, van alle bouwjaren van jong tot oud. Ook nieuwe auto onderdelen kunt u direct vanuit ons magazijn kopen. Wij beschikken over een grote voorraad aan kwaliteit auto materialen. Van

Tankstation

Het Knobbout Total Energies tankstation “De Kerswerf” levert naast de gebruikelijke brandstoffen een winkel met een ruime keus aan producten voor onderweg. Ook is een ruim aanbod van snoep, koek, drinken en rookartikelen aanwezig. Als u bij ons tankt kunt u Total Power-Points

Berging

bergingsdienst-beusichem

Wij hebben verschillende goed uitgeruste bergingsauto’s en goed opgeleid personeel. Wilt u gebruik maken van onze transportdiensten bel dan voor een prijsafspraak met Autobedrijf Knobbout tel. 0345- 565 686 of stuur een mail naar info@knobbout.nl.

Airco service

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Airconditionning wordt tegenwoordig niet meer

Verkoop

Bij Autobedrijf Knobbout staat CITROEN hoog in het vaandel. Maar ook andere merken zijn van harte welkom. Wij verkopen zowel NIEUW als GEBRUIKT, met de daarbij geldende garanties. Nieuw koopt u met dezelfde fabrieksgarantie als bij de dealer, bij een gebruikte auto kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten.

Andere vormen van garantie of zekerheid zijn

APK Keuring

De verplichte APK keuring van uw auto is er om vroegtijdig defecten op te sporen en te voorkomen dat er ongelukken kunnen gebeuren door technische mankementen. Wij zijn al jaren een APK erkend garagebedrijf met ervaren keurmeesters.

LET OP: Een APK is een controle en een momentopname. Onderdelen worden vervangen als een auto niet door

Schadeherstel

Aan schade is helaas niet te ontkomen en bijna iedere automobilist krijgt hiermee te maken. Dit varieert van een lichte ruitschade tot zwaardere aanrijdingsschades. In onze schadewerkplaats kunnen wij in overleg met u en/of uw verzekering alles regelen. Gratis vervangend vervoer is in overleg altijd mogelijk. Directe betaling van verzekering aan ons is met een

Onderhoud

Voor het onderhoud aan uw auto bent u bij ons op het juiste adres, of het nu gaat om een nieuwe moderne auto, camper of een oldtimer.
Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. De kans op pech onderweg wordt hiermee aanzienlijk verkleind.

Door uw auto minimaal 1x per jaar